Уреди за баланс Amaya
  • Уреди за баланс Amaya 24612
  • Уреди за баланс Amaya 24613 2

Уреди за баланс

55_43710000
ЦЕНА НА ДРЕБНО
24,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (8 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Синьо/Червено

Пол : Унисекс

Възраст : +4 години

Материал : Гумено покритие / PVC

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Иновативният продукт е доста забележителен, тъй като въпреки  малката си форма, успява с лекота да забавлява децата. Целта на играта е предимно да се запази баланс откъдето произлиза и името на продукта. Това от своя страна ще подпомогне за развиването на баланса и координацията в малчуганите. Като цяло детето ви трябва да стъпи с двата си крака върху червеният обръч, като същевременно се опитва да запази баланс без да пада от него. Материалът, използван за изграждането му, е доста издръжлив на натиск, така че това не трябва да представлява притеснение.

Цвят
Син / червен
Пол
Унисекс
Възраст
4+ години
Материал
PVC / гума
Продуктът е добавен към желани продукти