Тританови бутилки Minions rules 400 мл за момче Stor
  • Тританови бутилки Minions rules 400 мл за момче Stor 23735

Тританови бутилки Minions rules 400 мл за момче

23_89843
ЦЕНА НА ДРЕБНО
8,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (6 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Синьо/Жълто

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Тритан

Вместимост : 400 мл.

Възможност за почистване в съдомиялна машина : Да

Не съдържа : Бисфенол А

Брой кашони в пале : 73

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени с облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели  5 континента.

Допълнителна информация :  Иновативният продукт притежава множество предимства, благодарение на уникалният материал, използван за изграждането му. Бутилката е по-лека, по-издръжлива и много по практична за разлика от стъклените или пластмасовите бутилки. По повърхността си притежава блестящ дизайн който се харесва, както на деца, така и на възрастни. Артикула е подходящ за всякаква вид дейност.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Тритан
Брой кашони в пале
73
Продуктът е добавен към желани продукти