Торбички за обяд с картинка minnie mouse bloom Stor
  • Торбички за обяд с картинка minnie mouse bloom Stor 23553

Торбички за обяд с картинка minnie mouse bloom

23_23754
ЦЕНА НА ДРЕБНО
8,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Изчерпан
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Пол : Момиче

Възраст : +3 години

Материал : Полиестер

Брой кашони в пале : 73

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Торбичката за обяд е функционален продукт, който трябва да бъде притежание на всеки един ученик. В него може да поставите храната на вашето дете, за да има лесен и бърз достъп до нея. Освен това чантата може да се носи на гърба, тъй като притежава еластични презрамки. Дизайнът и е доста атрактивен, като върху повърхността ще забележите, че има изобразен облика на героинята – Minnie Mouse.

Цвят
Многоцветен
Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
Полиестер
Брой кашони в пале
73
Продуктът е добавен към желани продукти