Торбички за обяд с картинка FROZEN FLORAL Stor
  • Торбички за обяд с картинка FROZEN FLORAL Stor 23550

Торбички за обяд с картинка FROZEN FLORAL

23_22854
ЦЕНА НА ДРЕБНО
8,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Изчерпан
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Жълт

Пол : Момиче

Възраст : +3 години

Материал : Полиестер

Брой кашони в пале : 73

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Когато детето ви е на училище и настъпят почивките между часовете, понякога се случва да не му остане достатъчно време да си закупи някаква закуска от близкия магазин. За да предотвратите това ви препоръчваме универсалната торбичка за обяд. Тя е изключително удобна, тъй като в нея може да складирате храната му без проблем и по този начин бихте го улеснили многократно. Освен това продукта притежава интересен дизайн, който ще допадне доста на децата.

Цвят
Многоцветен
Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
Полиестер
Брой кашони в пале
73
Продуктът е добавен към желани продукти