Топки за скачане Amaya
  • Топки за скачане Amaya 24604

Топки за скачане

55_43660100
ЦЕНА НА ДРЕБНО
21,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Разноцветен

Пол : Унисекс

Възраст : 9-12 месеца

Материал : PE

Размер : Диаметър – 45 см.

Тегло : 480 гр.

Брой кашони в пале : 24

Брой продукти в кашон : 6

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Атрактивният продукт е доста интересен и често хваща погледа на децата. Той притежава огромна форма, върху която детето ви сяда и започва да подскача. За безопасност върху него са инсталирани малки пръчковидни елементи, които са за захващане и наподобяват на ушички. По отношение на издръжливостта топката е изградена според всички норми за качество и надеждност.

Цвят
Разноцветен
Пол
Унисекс
Възраст
9-11 месеца
Материал
PE
Брой кашони в пале
24
Брой продукти в кашон
6
Продуктът е добавен към желани продукти