Топки от мека пяна Amaya
  • Топки от мека пяна Amaya 24640

Топки от мека пяна

55_45440000
ЦЕНА НА ДРЕБНО
8,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (7 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Разноцветен

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : EVA

Размер : Диаметър – 9,5 см.

Тегло : 28 гр.

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Продукта притежава красив цвят, който е изработен от безопасни оцветители. Те по никакъв начин не могат да повлия на организма на децата, дори и да са със чувствителна кожа податлива на обриви. Иновативният продукт се използва за игра и укрепване на мускулите. Пяната използвана за изработването му е изключително надеждна и здрава.

Цвят
Разноцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
EVA
Продуктът е добавен към желани продукти