Столчета за скачане Amaya
  • Столчета за скачане Amaya 24602

Столчета за скачане

55_43650000
ЦЕНА НА ДРЕБНО
37,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (10 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : PVC/ PE 

Брой кашони в пале : 13

Брой продукти в кашон : 12

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Столчето за скачане е продукт, който е специално изготвен единствено с развлекателна цел. Начинът му за употреба е  елементарен. Единствено е нужно детето ви да седне върху него и съответно да подскача с крака си докато се държи за седалката. 

Въпреки това играта до една известна степен спомага за развитието на стабилността на гръбначният стълб и най-вече мускулите. При поръчването на точно определен цвят е желателно той да бъде отбелязан в полето за коментар преди завършването на самата поръчка.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
PE / PVC
Брой кашони в пале
13
Брой продукти в кашон
12
Продуктът е добавен към желани продукти