Столове Frozen Bildo
  • Столове Frozen Bildo 24833

Столове Frozen

8730
ЦЕНА НА ДРЕБНО
6,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (29 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Светло синьо и розово

Възраст : + 2 години

Пол : Момиче

Материал : Пластмаса

Серия : Disney Frozen

Брой кашони в пале : 7

Брой продукти в кашон : 32

Държава на произход : Гърция

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Bildo, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. 

Компанията е основана в град Верия (Бер), Гърция през 1982 година, като от тогава досега притежава голямо разнообразие от продуктово портфолио, включващо изцяло лицензирани играчки и други продукти.

В момента производителят продава в над 50 страни по целия свят и работи с пълен капацитет през цялата година. Собствениците на Bildo страстно създават все повече и повече нови продукти, отличаващи се с несравними качества. 

Въпреки предизвикателствата на променящите се пазарни условия те твърдят, че компанията е изправена пред успех в следващите 30 години. 

Допълнителна характеристика : Симпатичното столче ще украсява перфектно стаята на вашето дете. Скоро то със сигурност ще се превърне в любимото му място където да стои, тъй като продукта е облицован в лика на героите от ‚‘‘ Замръзналото кралство ‘‘. Заедно с това столчето е доста комфортно и изградено от надеждна пластмаса. 

Цвят
Син
Пол
Момиче
Възраст
2+ години
Материал
Пластмаса
Брой кашони в пале
7
Брой продукти в кашон
32
Продуктът е добавен към желани продукти