Столове "принцесите" Bildo
  • Столове "принцесите" Bildo 24793

Столове "принцесите"

7130
ЦЕНА НА ДРЕБНО
6,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (38 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Розов

Възраст : + 2 години

Пол : Момиче

Материал : Пластмаса 

Серия : Disney Princess

Брой кашони в пале : 7

Брой продукти в кашон : 32

Държава на произход : Гърция

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Bildo, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. 

Компанията е основана в град Верия (Бер), Гърция през 1982 година, като от тогава досега притежава голямо разнообразие от продуктово портфолио, включващо изцяло лицензирани играчки и други продукти.

В момента производителят продава в над 50 страни по целият свят и работи с пълен капацитет през цялата година. Собствениците на Bildo страстно създават все повече и повече нови продукти, отличаващи се с несравними качества. 

Въпреки предизвикателствата на променящите се пазарни условия те твърдят, че компанията е изправена пред успех в следващите 30 години. 

Допълнителна характеристика : Симпатичното детско столче е изключително удобно и леко. Определено то ще се превърне в любимо приспособление на вашето дете и сме сигурни, че тя винаги ще го използва.

На облегалката си продукта разполага с цветна рисунка на популярните анимирани герои ‚‘‘ Принцесите ‘‘. Пластмасата използвана за изграждането му е от високо качество, но въпреки това не е препоръчително да оставяте малчугана без надзор.

Цвят
Розов
Пол
Момиче
Възраст
2+ години
Материал
Пластмаса
Брой кашони в пале
7
Брой продукти в кашон
32
Продуктът е добавен към желани продукти