Стенни закачалки Stor
  • Стенни закачалки Stor 23401

Стенни закачалки

23_235
ЦЕНА НА ДРЕБНО
16,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (37 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Бяло

Пол : Момиче

Възраст : +1 година

Материал : MDF

Размер : 36.5 х 4.2 х 15 см.

Брой кашони в пале : 20

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветена единствено на продукти които са тематично изготвени с облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Стенната закачалка е идеалният аксесоар за стаята на вашето малко момиче. Продукта притежава изтънчен дизайн, тъй като на него е изобразен анимационният герой – Minnie Mouse. Освен това той е и доста функционален, защото притежава три дръжки на които можете напълно спокойно да оставяте дрехите на детето ви. 

Материалът, използван за изграждането му, е висококачествен, така че издръжливостта на продукта е безкомпромисна. Модела може да бъде комбиниран и с други продукти от серията, притежаващи същата външност.

Цвят
White
Пол
Момиче
Възраст
0+ години
Материал
MDF
Брой кашони в пале
20
Продуктът е добавен към желани продукти