Спортни бутилки Princess 430 мл за момиче Stor
  • Спортни бутилки Princess 430 мл за момиче Stor 23616

Спортни бутилки Princess 430 мл за момиче

23_33215
ЦЕНА НА ДРЕБНО
4,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Розов

Пол : Момиче

Възраст : +3 години 

Материал : Полиетилен

Вместимост : 430 мл.

Не съдържа : Бисфенол А

Брой кашони в пале : 57

Държава на произход : Испания

Производител :  Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Ако вашето дете е активен спортист би трябвало да обмислите варианта, около закупуването на детска спортна бутилка. Този продукт ще му е от голяма полза, тъй като освен, че е изключително удобен и лек той ще може да го носи навсякъде и по този начин детето ви ще бъде хидратирано максимално. 

Цвят
Многоцветен
Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
Полиетилен
Брой кашони в пале
57
Продуктът е добавен към желани продукти