Раници - жабче Supercute
  • Раници - жабче Supercute 21731
  • Раници - жабче Supercute 21732 2
  • Раници - жабче Supercute 21733 3
  • Раници - жабче Supercute 21734 4
  • Раници - жабче Supercute 21735 5
  • Раници - жабче Supercute 21736 6

Раници - жабче

SF036-4
ЦЕНА НА ДРЕБНО
32,50 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (32 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Възраст : +3 години

Пол : Унисекс

Цвят : Зелен

Материал : Пяна : EVA+PU

Тегло/Обем : 0.259 кг./9 л.

Държава на произход : Китай

Производител : Основната компания производител на дадените стоки е – Zizito Switzerland, докато ‚‘‘Зизито БГ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация  Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда качествени бебешки и детски продукти за всеки и най-вече на конкурентна цена.

Ползи : Не винаги носенето на предмети в ръцете е най-подходящият начин за придвижване. Това е така защото след време е възможно да получите болки в тях. Същото се отнася и за вашето дете. Ето защо е то изключителна важност той да бъде екипиран с раница, в която естествено ще може да подрежда предметите си и да ги пренася изключително удобно и спокойно.

Допълнителна характеристика : Раницата с формата на жабче е идеалният подарък за всяко едно дете. Иновативният и дизайн предразполага за едно стилно и удобно пренасяне на вещи. Тя е изградена от мек материал, който гарантира дълготрайна издръжливост и здравина. Освен това тя е снабдена и с предпазен колан, така че родителите могат да бъдат спокойни, че детето няма да загуби раничката без да се осъзнае.

Цвят
Green
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
EVA + Плюш
Продуктът е добавен към желани продукти