Раници - слонче Supercute
  • Раници - слонче Supercute 21640
  • Раници - слонче Supercute 21641 2
  • Раници - слонче Supercute 21642 3
  • Раници - слонче Supercute 21643 4

Раници - слонче

SF065-blue

Детска неопренова 3D раница с дизайн във формата на слон с предпазен колан.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
33,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (24 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Възраст : +3 години

Пол : Момиче

Цвят : Син

Материал : Пяна : EVA+PU

Тегло/Обем : 0.330 кг./7 л.

Държава на произход : Китай

Производител : Основната компания производител на дадените стоки е – Zizito Switzerland, докато ‚‘‘Зизито БГ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда качествени бебешки и детски продукти за всеки и най-вече на конкурентна цена.

Ползи : Раниците са леки, прости, удобни чанти, които са идеалното средство за ежедневна употреба, независимо дали носите книги, дрехи или електронни устройства в тях.

Допълнителна характеристика : Триизмерната раница в формата на слонче е изключително желан продукт поради изящната си форма и практичност. Детската раница се състои от едно основно отделение което е разделено на две чрез мрежа. Продукта е изграден съобразно изискванията за стандарт и безопасност. 

Това което го отличава обаче е предпазният колан с който родителите могат да закопчаят детето и съответно да не се притесняват, че то ще падне докато ходи. Аксесоара ще помогне на вашето дете да бъде много по-организирано. В допълнение към предпазния колан ще откриете и меки презрамки, както и горна дръжка, служеща за улеснено носене на раничката.

Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Неопрен
Продуктът е добавен към желани продукти