Раници - лисица Supercute
  • Раници - лисица Supercute 21719
  • Раници - лисица Supercute 21720 2
  • Раници - лисица Supercute 21721 3
  • Раници - лисица Supercute 21722 4
  • Раници - лисица Supercute 21723 5
  • Раници - лисица Supercute 21724 6

Раници - лисица

SF036-2

Детска раница с дизайн във формата на лисица с предпазен колан.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
32,50 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (21 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Възраст : +3 години

Пол : Момиче

Цвят : Червен

Материал : Пяна : EVA+PU

Тегло/Обем : 0.259 кг./9 л.

Държава на произход : Внос от Китай

Производител : Основната компания производител на дадените стоки е – Zizito Switzerland, докато ‚‘‘Зизито БГ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда качествени бебешки и детски продукти за всеки и най-вече на конкурентна цена.

Ползи : Раниците са едни от най-популярните аксесоари сред децата. Чрез тях те ще могат удобно да се разхождат из парка или да посещават учебните часове, знаейки че нещата им от първа необходимост са организирани правилно. 

Допълнителна характеристика : Раницата с форма на лисица е силно препоръчван продукт поради иновативният си дизайн, който спечелва сърцата на всяко едно дете. Важно е да отбележим, че аксесоара е изграден в съответствие със всички изисквания за безопасност и стандарт. 

Откопчавайки ципа на горското животно ще забележите, че тук има само едно отделение. Въпреки това не трябва да се притеснявате, защото то е разделено от предпазна мрежа и по този начин ще можете да съхранявате неща, както в нея, така и в самата основа на раницата. Като цяло мрежата е полезна, тъй като в нея ще можете да поставяте деликатни принадлежности.

Цвят
Orange
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
EVA + Плюш
Продуктът е добавен към желани продукти