Раници - еднорог Supercute
  • Раници - еднорог Supercute 21655
  • Раници - еднорог Supercute 21656 2
  • Раници - еднорог Supercute 21657 3
  • Раници - еднорог Supercute 21658 4

Раници - еднорог

SF064

Детска неопренова 3D раница с дизайн във формата на едророг с предпазен колан.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
49,00 лв. с ДДС
Всички цени са с ДДС
Наличен (26 бройки на склад)

Цвят: Лилав

2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Възраст : +3 години

Пол : Момиче 

Цвят : Зелен

Материал : Пяна : EVA+PU

Тегло/Обем : 0.330 кг./5.2 л.

Държава на произход : Китай

Производител : Основната компания производител на дадените стоки е – Zizito Switzerland, докато ‚‘‘Зизито БГ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда качествени бебешки и детски продукти за всеки и най-вече на конкурента цена.

Ползи : Доброкачествената раница има много джобове, което означава, че можете да държите вещите си организирано и да знаете къде точно се намират, когато имате нужда от тях. Именно затова раницата с формата на еднорог би представлявала перфектният избор за вашето дете. Добре организираната раница може да улесни живота ви многократно.

Допълнителна характеристика : Триизмерната раничка впечатлява всички с изтънчения си дизайн, който е любим на всяко едно дете. От гледна точка на безопасността, аксесоара разполага с предпазен колан. Цветовите вариации са няколко вида :

  • Зелен
  • Розов
  • Лилав

Отделенията тук отново са само едно основно, което е разделено посредством мрежички, гарантиращи, че предметите ще стоя на място. В горния край ще откриете мека дръжка, която служи за по-лесно носене, ако евентуално изпитвате проблем с презрамките.

Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
Неопрен
Продуктът е добавен към желани продукти