Раници - бухал Supercute
  • Раници - бухал Supercute 21697
  • Раници - бухал Supercute 21698 2
  • Раници - бухал Supercute 21699 3
  • Раници - бухал Supercute 21700 4
  • Раници - бухал Supercute 21701 5

Раници - бухал

SF040-pink

Раница с дизайн във формата на бухал.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
0,00 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Изчерпан

Цвят: Розов

За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Възраст : +3 години

Пол : Момиче

Цвят : Розов

Материал : Пяна : EVA+PU

Тегло/Обем : 0.335 кг./12 л.

Държава на произход : Китай

Производител : Основната компания производител на дадените стоки е – Zizito Switzerland, докато ‚‘‘Зизито БГ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда качествени бебешки и детски продукти за всеки и най-вече на конкурентна цена.

Ползи : Когато премествате раницата на детето си след, като той/тя го остави до вратата усещате ли чувството, че сякаш вътре има товар, който е повече от 40 килограма? Ако отговорът е ДА то може би сте забелязали, че детето понякога изпитва затруднения докато я носи или пък че се оплаква от преумора и изтръпване. Ето защо е важно винаги да подбирате този аксесоар в зависимост от годините му. Раницата с формата на бухал е перфектният избор за вашето подрастващо дете и е продукт който силно препоръчваме. Чрез него той/тя ще се радва на едно спокойно и безпроблемно движение.

Допълнителна характеристика : Продукта е изграден от надеждна и удобни материя. Вътрешността се състои от едно основно отделение при което има огромна мрежа с която ще можете да организирате товара си правилно, за да предпазите детето си от наранявания, докато я носи. Цветовия избор на аксесоара е скромен и се състои от два цвята :

  • Син
  • Розов
Пол
Момиче
Момче
Възраст
3+ години
Материал
Пяна - EVA + PU
Продуктът е добавен към желани продукти