Ракети за бадминтон Amaya
  • Ракети за бадминтон Amaya 24702

Ракети за бадминтон

55_67050000
ЦЕНА НА ДРЕБНО
9,99 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Изчерпан
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Син

Пол : Унисекс

Възраст : 

  • 1-10 години
  • 10-15 години

Материал : 

  • Карбон
  • Алуминий 

Размер : Дължина – 66 см.

Брой кашони в пале : 46

Брой продукти в кашон :

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане. 

Допълнителна характеристика : Ракетата е елемент, който се използва за бадминтон. Тя е изключително лека, така че детето ви ще може да упражнява своята техниката без никакви затруднения. Мрежестата повърхност е достатъчно издръжлива, за да позволи на перцето да отскача в правилната посока по време на удар. С продукта ще можете да прекарвате пълноценно време с вашето дето, докато същевременно играете и се забавлявате заедно.

Цвят
Син
Пол
Унисекс
Възраст
3 години
3+ години
4 години
4+ години
5 години
5+ години
6 години
6+ години
7 години
7+ години
8 години
8+ години
9 години
9+ години
10 години
10+ години
11 години
11+ години
12 години
12+ години
13 години
13+ години
14 години
14+ години
Материал
Алуминий / карбон
Брой кашони в пале
46
Брой продукти в кашон
2
Продуктът е добавен към желани продукти