Пробиотични препарати за под (универсални) 4.4l Tri-Bio
  • Пробиотични препарати за под (универсални) 4.4l Tri-Bio 21398

Пробиотични препарати за под (универсални) 4.4l

240310

Пробиотичен препарат за под (универсален), суперконцентрат – 40 дози.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
22,83 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (13 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Универсален препарат за под

Опаковка : Пластмасова туба

Разфасовка : 4.4 л – 250 дози

Състав : Пробиотични съставки, премахващи дори и най-досадните петна по подовата настилка. Като цяло е възможно да срещнете 5% повърхностно активни вещества и 5 % метилсотиазолинон/бензисотиазолинон.

Ползи : Почистващият препарат се грижи за премахването на всички видове мръсотии и вредители, които постъпват по пода във вашият дом или офис. Специалните му съставки са способни да проникват в детайлите на пода, като по този начин постигането на отлична хигиена е изключително лесна задача.

Начин на употреба : За едно оптимално почистване се нуждаете от 5 литра вода, към която добавяте пълна капачка от продукта. След като сместа се е разбъркала и разтворила започвате да я нанасяте върху пода.

Съхранение : На места ограничени от достъпа на деца. Препоръчително е тубата да не се оставя на пряка слънчева светлина.

Не съдържа : 

  • Фосфати
  • Оцветители
  • Тежки субстанции, които биха представлявали проблем за хората страдащи от астма

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Освен че почиства пода до блясък, артикула се грижи и за неприятните миризми, унищожавайки техният източник.

Продуктът е добавен към желани продукти