Пробиотични препарати за кожа 0.42l Tri-Bio
  • Пробиотични препарати за кожа 0.42l Tri-Bio 21388

Пробиотични препарати за кожа 0.42l

240280

Пробиотичен препарат за кожа

ЦЕНА НА ДРЕБНО
7,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (17 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Препарат за кожени изделия

Опаковка : Пластмасова бутилка с дозатор

Разфасовка : 420 мл.

Състав : Пробиотичните елементи са в основата на този почистващ продукт. Най-често можете да срещнете активни вещества, метилсотиазолинон и живи микроорганизми, които са естествените разрушители на трудно разградимите петна.

Ползи : Квалифицираният препарат е способен да изчисти дори и най-тежките замърсявания. С него можете спокойно да работите на всякакви кожени изделия, като в това число говорим за дрехи и мебели. 

Начин на употреба : Чрез пръскалото нанасяте няколко впръсквания в дадения предмет и след това с помощта на абсорбираща гъба избърсвате течността.

Съхранение : Заради химическите си елементи е препоръчително да се складира в отдалечен достъп от деца, поради опасността от трайни увреждания.

Не съдържа : Оцветители и абразивни субстанции, които евентуално могат да нанесат нараняване върху кожата.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Почистващият препарат изчиства в дълбочина проблема, като заедно с това е напълно способен да предаде защитен слой и издръжливост на кожените изделия. 

Продуктът е добавен към желани продукти