Пробиотични препарати за килими и тапицерия 0.42l Tri-Bio
  • Пробиотични препарати за килими и тапицерия 0.42l Tri-Bio 21389

Пробиотични препарати за килими и тапицерия 0.42l

240190

Пробиотичен препарат за килими и тапицерия

ЦЕНА НА ДРЕБНО
7,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (8 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Препарат за килими и тапицерия

Опаковка : Пластмасова бутилка

Разфасовка : 420 мл.

Състав : Химични съединения, които са благоприятни за природата и хора с алергени. Възможно е да се срещне вода, съдържаща пробиотична формула, както активни вещества и натриев сулфат.

Ползи : Натуралният препарат служи за почистването главно на килими и тапицерски изделия независимо от формата и модела им.

Начин на употреба : Преди да добавите препарата трябва да напълните 1 литър вода. Поставяте около 3-4 пълни капачки (40 мл) и след като сместа е готова започвате да я нанасяте върху желания обект. Ако ще почиствате екстракторни машини е нужно 4 литра вода и съответно повече капачки препарат (около 100 мл).

Съхранение : Никога в близост до деца и слънчева светлина !

Не съдържа : 

  • Оцветители
  • Силни парфюми
  • Токсични изделия
  • ГМО

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация :  При замърсяването на повечето текстилни елементи е възможно образуването на плесен и мухъл. За щастие обаче професионалният препарат на TRI-BIO се справя отлично с тези досадни вредители, изчиствайки ги до блясък.

Продуктът е добавен към желани продукти