Пробиотични отстранители на неприятни миризми 0.42l Tri-Bio
  • Пробиотични отстранители на неприятни миризми 0.42l Tri-Bio 21385

Пробиотични отстранители на неприятни миризми 0.42l

240270

Пробиотичен отстранител на неприятни миризми

ЦЕНА НА ДРЕБНО
6,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (16 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Отстранител на миризми

Опаковка : Пластмасова бутилка с дозатор

Разфасовка : 420 мл.

Състав : Натурални съставки, които не предизвикват алергени. Това съответно могат да бъдат – бензисотиазолинон, цитронелол, бензил салицилат и ароматизиращи вещества в порядъка на пет процента.

Ползи : Неприятните аромати са едни от най-антипатичните ухания които можете да усетите някога. Те могат да бъдат причинени от множество фактори, като най-основния е цигарения дим. За да се справите напълно с тях е препоръчително използването на съответният пробиотичния отстранител. Чрез натуралните си съставки той придава едно ново и свежо ухание.

Начин на употреба : Просто пръскате няколко пъти върху даденият обект и изчиствате с влажна четка.

Съхранение : В скрити помещения които са ограничени от обсега на деца. Ако евентуално претърпите инцидент с препарата е наложително незабавното консултиране с медицинско лице.

Не съдържа : 

  • Токсични субстанции
  • ГМО
  • Оцветители

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Артикула отстранява напълно всички места където се събира неприятна миризма, като това може да бъде в – фитнес зали, офиси, публични тоалетни, автосервизи и стаи за събиране на отпадъци.

Продуктът е добавен към желани продукти