Пробиотични многофункционални препарати 0.42L Tri-Bio
  • Пробиотични многофункционални препарати 0.42L Tri-Bio 21382

Пробиотични многофункционални препарати 0.42L

240173

Пробиотичен многофункционален препарат 3 в 1

ЦЕНА НА ДРЕБНО
6,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (23 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Многофункционален почистващ препарат – 3в1

Опаковка : Пластмасова бутилка с дозатор

Разфасовка : 420 мл.

Състав : Био продукта съдържа в себе си множество елементи които именно го правят многофункционален. Това съответно са пробиотична формула съдържаща:

  • вода
  • повърхностно активни вещества
  • около пет процента бензисотиазолинон/метилсотиазолинон

Ползи : Препарата представлява алтернативна на другите почистващи препарати с високо съдържание на отровни вещества. Като цяло той е перфектен за всеки който търси 3в1 действие, така че да бъде полезен за почистване, както на елементите в банята и кухнята, така и за подовите покрития от всякакъв вид – камък, плочки, ламинат и др.

Начин на употреба : По замърсеният предмет правите няколко дълбоки впръсквания, като след това с помощта на кърпа го избърсвате. 

Съхранение : Важно е да се държи в ограничен достъп от малки деца, тъй като може да има неблагоприятен ефект, ако евентуално се случи инцидент. 

Не съдържа : 

  • Избелващи вещества на хлорна основа
  • Парфюми
  • ГМО

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Артикула е напълно безвреден и дори се препоръчва за хора боледуващи от астма и изпитващи проблеми с кожата.

Продуктът е добавен към желани продукти