Прибори за хранене за деца комплект от 2 части с картинка SPIDERMAN Stor
  • Прибори за хранене за деца комплект от 2 части с картинка SPIDERMAN Stor 23479

Прибори за хранене за деца комплект от 2 части с картинка SPIDERMAN

23_33416
ЦЕНА НА ДРЕБНО
3,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (8 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Червен

Пол : Момиче

Възраст : +3 години

Материал : Полипропилен 

Брой кашони в пале : 194 

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Приборите са част от ежедневието на всеки. С напредването на възрастта на вашето дете е редно то да бъде запознато с тези приспособления, за да може да се храни правилно. Комплектът се състои от две части, а материала използван за изграждането им ги прави доста гъвкави и трудно чупливи. Освен това те притежаван интересен дизайн който гарантираме, че ще допадне на вашето дете.

Цвят
Red
Пол
Момче
Възраст
3+ години
Материал
Полипропилен
Брой кашони в пале
194
Продуктът е добавен към желани продукти