Прибори за хранене за деца комплект от 2 части с картинка AVENGERS Stor
  • Прибори за хранене за деца комплект от 2 части с картинка AVENGERS Stor 23467

Прибори за хранене за деца комплект от 2 части с картинка AVENGERS

23_87716
ЦЕНА НА ДРЕБНО
3,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (6 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Червен

Пол : Момче

Възраст : +3 години

Материал : Полипропилен 

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Храненето е основен жизнен процес, без който не можем. Това действие се извършва с помощта на прибори, които съответно са – вилица и лъжица. Децата започват да развиват умението още от самото си раждане, но първоначално не могат да се справят сами. 

С напредване на възрастта е важно да ги научите, как точно да използват приборите за хранене. Ето защо даденият продукт е подходящ за тях. Благодарение на симпатичният си дизайн, децата ви ще могат същевременно да се учат и забавляват със своите любими екшън герои. 

Цвят
Red
Пол
Момче
Възраст
3+ години
Материал
Полипропилен
Продуктът е добавен към желани продукти