Преспапиета със фигура SPIDERMAN Stor
  • Преспапиета със фигура SPIDERMAN Stor 23675

Преспапиета със фигура SPIDERMAN

23_33451
ЦЕНА НА ДРЕБНО
7,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Червен

Пол : Момче

Възраст : +3 години

Материал : Висококачествена пластмаса

Брой кашони в пале : 74

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Преспапието е универсален продукт, който е напълно подходящ за коледните месеци. Забавната декорация представлява купол, запълнен отвсякъде с брокат. Когато го разтръскате всичко в него започва да пада сякаш е сняг. Дизайнът му обаче е заслепителен и би зарадвал всяко едно момче което е почитател на супер героят – Spider-man. Структурата му е изградена от висококачествена пластмаса която е доста лека и надеждна.

Цвят
Многоцветен
Пол
Момче
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Брой кашони в пале
74
Продуктът е добавен към желани продукти