Подложки за хранене с картинка MINIONS RULES Stor
  • Подложки за хранене с картинка MINIONS RULES Stor 23573

Подложки за хранене с картинка MINIONS RULES

23_89819
ЦЕНА НА ДРЕБНО
2,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (8 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Полипропилен

Размер : 28 х 43 см.

Брой кашони в пале : 150

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Продукта се използва предимно, като повърхност, върху която вашето дете може да поставя своите съдове с храна. Освен това подложката е доста полезна и понякога може да изпълнява ролята на поднос. Това е в ситуации, когато пренасянето на даден съд е невъзможно поради горещината му. Атрактивният дизайн ще държи децата ви в добро настроение, докато сядат да обядват/вечерят.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Полипропилен
Брой кашони в пале
150
Продуктът е добавен към желани продукти