Подложки за хранене с картинка DESPICABLE ME Stor
  • Подложки за хранене с картинка DESPICABLE ME Stor 23568

Подложки за хранене с картинка DESPICABLE ME

23_24019
ЦЕНА НА ДРЕБНО
2,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (11 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Полипропилен

Размер : 28 х 43 см.

Брой кашони в пале : 150

Държава на произход :

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Подложката за храна е доста функционален продукт. Всъщност той служи за много повече неща отколкото си имате на представа. Чрез него детето ви ще се научи как да поставя приборите и съдовете, като същевременно с това докато се храни  ще се забавлява. Това забавление се осъществява, благодарение на привлекателният вид на подложката, който изобразява анимацията - Despicable Me.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Полипропилен
Брой кашони в пале
150
Продуктът е добавен към желани продукти