Подложки за хранене с картинка AVENGERS Stor
  • Подложки за хранене с картинка AVENGERS Stor 23565

Подложки за хранене с картинка AVENGERS

23_87719
ЦЕНА НА ДРЕБНО
2,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (9 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Пол : Момче

Възраст : +3 години

Материал : Полипропилен

Размер : 28 х 43 см.

Брой кашони в пале : 150

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Когато вечеряте с цялото семейство не е изключен факта, ако вашето дете все още е в подрастваща възраст да хвърля храна наоколо. На този етап това е нещо, което е малко вероятно да спрете, тъй като те все още изследват всичко около тях, забавлявайки се. 

Но разбира се има едно решение което може да предприемете. Това съответно е закупуването на подложка за хранене. Тя ще държи децата ви ангажирани, поддържайки масата чиста и насърчавайки малко дисциплина в тях.

Цвят
Многоцветен
Пол
Момче
Възраст
3+ години
Материал
Полипропилен
Брой кашони в пале
150
Продуктът е добавен към желани продукти