Огледалa Мече Amaya
  • Огледалa Мече Amaya 24431

Огледалa Мече

55_41175000
ЦЕНА НА ДРЕБНО
9,99 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Възраст : +1 година

Пол : Унисекс

Материал : Висококачествено стъкло

Размер : 300 х 200 х 20 мм.

Тегло : 0.5 кг.

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са подложени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Атрактивното детско огледало заема изцяло формата на мече. Краищата му за заоблени, за да може детето ви да е напълно защитено от порязвания и евентуално други нежелателни злополуки. Продуктът е перфектен за забавлението на вашето дете. 

Това се дължи поради причината, че децата обичат да се изучават гледайки се в огледалото. А какво по забавно от това би било, ако можеха да вършат тази дейност срещу малко и симпатично мече. Имено поради тази си практичност продукта е силно препоръчван от редица клиенти.

Пол
Унисекс
Продуктът е добавен към желани продукти