Огледала Капка Amaya
  • Огледала Капка Amaya 24439
  • Огледала Капка Amaya 24440 2

Огледала Капка

55_41175400
ЦЕНА НА ДРЕБНО
59,99 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Изчерпан
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Възраст : +1 година

Пол : Унисекс

Материал : Качествено стъклено покритие 

Размер : 600 х 600 30 мм.

Тегло : 0.5 кг.

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са подложени на строг контрол за качество, както при анализа за суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Огледалото във формата на капка разполага със забележителен външен вид, който е оформен, като напълно реалистичен. Изтънчената му визия със сигурност ще заинтригува вашето дете до такава степен, че продукта моментално ще му стане любим. Стъкленото покритие е изключително здраво, но въпреки това е препоръчително да не се наранява с предмети. Заоблените му краища ще предпазват малчугана ви от евентуално порязване.

Пол
Унисекс
Продуктът е добавен към желани продукти