Нощни шкафчета Stor
  • Нощни шкафчета Stor 23363

Нощни шкафчета

23_191
ЦЕНА НА ДРЕБНО
97,50 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (12 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Тъмно синьо

Пол : Момче

Възраст : +3 години

Материал : MDF

Размер : 40 х 30 х 50 см.

Брой кашони в пале : 44

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘, е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени с облика на световно известни супер герои, произвеждани по лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща на върха, присъствайки в повече от 100 страни и цели 5 континента.

Допълнителна информация : С течение на годините стаята на детето ви се е превърнала не само в място, където той спи. Тя се е превърнала в зоната на неговия комфорт и спокойствие. Следователно сдобиването само с легло няма да бъде достатъчно, тъй като задължително до него трябва да присъства нощно шкафче. Независимо от вида и модела му тези мебели са изключително функционални. Преди детето ви да заспи може да постави каквото държи върху нея. Също така конкретният продукт е в облика на сагата - Star Wars

Цвят
Blue
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
MDF
Брой кашони в пале
44
Продуктът е добавен към желани продукти