Нощни шкафчета Stor
  • Нощни шкафчета Stor 23338

Нощни шкафчета

23_171
ЦЕНА НА ДРЕБНО
97,50 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (8 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Розов

Пол : Момиче

Възраст : +3 години

Материал : MDF

Размер : 40 х 30 х 50 см.

Брой кашони в пале : 44

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено за продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани по лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща на върха, присъствайки в повече  от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Нощният шкаф е перфектното приспособление, което трябва да се намира плътно до леглото на вашето дете. Върху него той може да поставя шишето си с вода, както и нощната лампа. Дизайнът на продукта е изключително интересен, тъй като е в облика на - Minnie Mouse, така че се гарантира, че ще допадне на всяко едно малко момиче. След пристигането на доставката помощната схема, отговаряща за сглобяването на продукта може да се открие в самата опаковка.

Цвят
Pink
Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
MDF
Брой кашони в пале
44
Продуктът е добавен към желани продукти