Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна 50 таблетки Tri-Bio
  • Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна 50 таблетки Tri-Bio 21363

Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна 50 таблетки

240370

Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна, всичко в едно.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
22,74 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (21 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Таблетки за съдомиялна

Опаковка : Картонена кутия

Разфасовка : 50 бр.

Състав : Таблетките съдържат ензимите амилаза, протеаза и поликарбоксилати в състава си.

Ползи : Предназначението на продукта е да реализира без проблем отличната хигиена, изчиствайки съдовете, благодарение на своите натурални съставки които не въздействат на природата.

Начин на употреба : Преди да включите вашата машината трябва да поставите в нея миниатюрните таблетки. Важно е да се отбележи, че защитното им фолио не се премахва, тъй като няма да бъдат ефективни без него.

Съхранение : В никакъв случай да не бъдат лесни за достъп от деца и най-вече да се намират в помещения където температурата не пада под 0°С и не надвишава 25°С.

Не съдържа : Като цяло шанса да откриете оцветители, абразивни вещества и токсични елементи е минимален. Именно поради това продукта не въздейства на хора, изпитващи проблеми с кожата.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващия продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Отстраняването на всякакви видове мръсотии независимо дали са тежки или не е напълно гарантирано. Освен това може да отбележим, че таблетките разполагат с Еко етикет на ЕС, както и Eco Green сертификати.

Продуктът е добавен към желани продукти