Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна 25 таблетки Tri-Bio
  • Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна 25 таблетки Tri-Bio 21362

Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна 25 таблетки

240170

Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна, всичко в едно.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
12,99 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (43 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Таблетки за съдомиялна

Опаковка : Картонена кутия

Разфасовка : 25 бр.

Състав : Таблетките са изградени от Био ензимни формули, съдържащи активни и избелващи вещества на кислородна основа.

Ползи : За по-качествено дезинфекциране и измиване на замърсени предмети, таблетките предимно се препоръчват за използване в съдомиялни, както в септични ями, така и в най-различни автономни канализации. 

Начин на употреба : Поставяте продукта на обозначеното за него място в машината, като преди това трябва да се уверите, че сте изплакнали правилно съдовете. 

Съхранение : Препоръчително е да се държат далеч от деца и при евентуален инцидент с препарата, консултацията с медицинско лице е задължителна. Също така е нужно те да бъдат съхранявани в хладни помещения.

Не съдържа : Конкретният артикул не съдържа в себе си:

  • ГМО
  • Оцветители
  • Токсини
  • Избелители

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Натуралните еко таблетки са идеалната алтернатива на агресивните почистващи препарати базирани върху химическа основа. Този продукт освен, че е напълно безопасен за кожата не оставя следи от неприятни миризми след като съдомиялната приключи работа.

Продуктът е добавен към желани продукти