Натурални соли за съдомиялни 1.4 кг Tri-Bio
  • Натурални соли за съдомиялни 1.4 кг Tri-Bio 21364

Натурални соли за съдомиялни 1.4 кг

240330

Натурална сол за съдомиялни.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
5,19 лв. с ДДС
Всички цени са с ДДС
Наличен (207 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци
Вид: сол за съдомиялна
Опаковка: картонена кутия
Разфасовка: 1.4 кг.
Ползи: Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: Натриев хлорид.
Не съдържа: Силна химия, токсични вещества, силно абразивни съставки, силни разтворители, избелители на хлорна основа, фосфати, нонилфеноли, оцветители. Хипоалергенен.
Начин на употреба: Отворете вратата на съдомиялната, издърпайте долната кошница, отворете контейнера за сол и изсипете. След това поставете капачката обратно и затворете. Алтернативно, използвайте съгласно указанията на производителя на съдомиялната.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Всички препарати от серията притежават ЕКО сертификати.\nНикога не използвайте други видове сол, в това число готварска сол, сол за животни, морска сол и кулинарна сол.\nТези видове сол могат да увредят съдомиялната ви, така че да не подлежи на поправка.\nВажно е да се използва сол за съдомиялни за да се поддържа правилното функциониране на съдомиялната, освен ако водата у дома ви не е вече омекотена. Специална натурална сол за съдомиялни, без йод, за омекотяване на водата и защита срещу варовик.\nРаботи ефективно за защита на вашата съдомиялна, подобрява ефективността й и предотвратява петна и водни знаци върху съдовете и чашите.
Продуктът е добавен към желани продукти