Натурални течни сапуни, терапия за кожата 0.24L Tri-Bio
  • Натурални течни сапуни, терапия за кожата 0.24L Tri-Bio 21373

Натурални течни сапуни, терапия за кожата 0.24L

240100

Натурален течен сапун, терапия за кожата

ЦЕНА НА ДРЕБНО
4,58 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (74 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Течен сапун за ръце

Опаковка : Пластмасова бутилка, разполагаща с вграден дозатор.

Разфасовка : 240 мл.

Състав : Почистващият продукт съдържа изцяло натурални съставки и се препоръчва силно за хора, които страдат от суха и чувствителна кожа.

Ползи : Насища кожата на ръцете с полезни съставки, като по този начин я предпазва и съответно измива от микроорганизми.

Начин на употреба : След като сте овлажнили ръцете си поставяте малко количество течност в тях и разтърквате обилно в кръгообразни движения за около 20-30 секунди, докато не забележите, че вече се образува пяна. Изплаквате с топла вода.

Съхранение : В помещения с нормална температура и задължително далеч от пряка слънчева светлина. При случайно попадане в очите, веднага изплакнете добре с вода. В случай на усложнения е препоръчително да потърсите адекватна медицинска помощ.

Не съдържа : Продукта не притежава в състави си парабени, оцветители и аромати, дразнещи кожата.

Държава на произход : САЩ

Производител :  Главен производител на почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Еко продукта е идеалният препарат за лична хигиена. Неутралното му pH помага значително, за да се възстанови хидратацията на кожата и нейният естествен баланс.

Продуктът е добавен към желани продукти