Натурални еко течни препарати за пране, суперконцентрат 1.42L Tri-Bio
  • Натурални еко течни препарати за пране, суперконцентрат 1.42L Tri-Bio 21365

Натурални еко течни препарати за пране, суперконцентрат 1.42L

240169

Натурален еко течен препарат за пране, суперконцентрат.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
16,89 лв. с ДДС
Всички цени са с ДДС
Наличен (403 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци
Вид: течен перилен препарат
Опаковка: пластмасова бутилка
Разфасовка: 1.42 л.
Ползи: Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: Био ензимна формула, съдържаща: 5– 15% сапун, 5– 15% нейонни повърхностно активни вещества, <5% ензими: протеаза, липаза, амилаза, мананаза, целулоза, феноксиетанол
Не съдържа: Силна химия, токсични вещества, силно абразивни компоненти, силни разтворители, избелители на хлорна основа, фосфати, нонилфеноли и оцветители.
Начин на употреба: Поставете дозата в предназначеното за това място и пуснете нормалната програма, която използвате.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Присъден Еко етикет на ЕС и ECO GREEN сертификати.\nЕко формулата е базирана на растителни съставки, с био ензими и минерали.\n\nТечен препарат за пране без фосфати и формалдехиди, но толкова ефективен, колкото известните агресивни химически препарати, на които той е по-безопасна алтернатива.\nДостатъчно нежен за пране на дрехи на деца и хора с чувствителна кожа.
Продуктът е добавен към желани продукти