Натурални еко спрейове за петна по тъканите, преди пране 0.42L Tri-Bio
  • Натурални еко спрейове за петна по тъканите, преди пране 0.42L Tri-Bio 21371

Натурални еко спрейове за петна по тъканите, преди пране 0.42L

240070

Натурален еко спрей за петна по тъканите, преди пране - Еко-формулата е базирана на растителни съставки, с био-ензими и минерали.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
7,74 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (16 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Спрей за петна 

Опаковка : Пластмасова бутилка с дозатор 

Разфасовка : 420 мл.

Състав : Спреят за петна е изграден от био ензимни формули, които са по-познати, като химичните съединения на - липаза, целулоза и феноксиетанол. 

Ползи : Продукта е изключително полезен за дрехи с упорити и трудно излизащи петна.

Начин на употреба : Нанасяте по засегнатите места с няколко пръскания. За да има ползотворен ефект спреят винаги  трябва да се използва преди да започне самото пране, а не след него.

Съхранение : В помещения с температури които не надвишават 25°С, както и на места в които ще бъде в отдалечен обсег за децата.

Не съдържа : 

  • Фосфати
  • Разтворител
  • Силни химични съединения, способни да повредят тъканта в дрехите

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващия продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Почистващият продукт е от доказано качество. Твърдение което се потвърждава от придобиването на еко сертификат. 

Продуктът е добавен към желани продукти