Натурални еко омекотители за тъкани, концентрат 0.94L Tri-Bio
  • Натурални еко омекотители за тъкани, концентрат 0.94L Tri-Bio 21369

Натурални еко омекотители за тъкани, концентрат 0.94L

240340

Натурален еко омекотител за тъкани, концентрат.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
5,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (26 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид :  Еко омекотител

Опаковка : Пластмасова бутилка

Разфасовка : 940 мл.

Състав : Течността съдържа в състава си предимно феноксиетанол и около 5-15 % катионни активни вещества.

Ползи : Препарата е доста ползотворен и то в няколко насоки. Като цяло чрез него тъканите в дрехите се ароматизират дълготрайно и омекотяват, като по този начин се предпазват от разнищване. Освен това той отнема и статичното електричество събиращо се по тях. 

Начин на употреба : Осъществява се доста лесно, защото единствено трябва да добавите към машината предназначената доза за един работен цикъл, като след това активирате желаната от вас програма.

Съхранение : Препоръчително е продукта да бъда далеч от достъпа на деца, тъй като вредните химикали в него са отровни. При инцидент незабавното консултиране с медицинско лице е задължително. Съхранява се в помещения с благоприятна температура.

Не съдържа : Избелите състоящи се от:

  • хлорна основа
  • формалдехиди
  • фосфати
  • ГМО

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на био почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Омекотителят е изключително деликатен поради своите натурални съставки, което го прави идеалното средство за почистване, ако кожата на вашето бебе е доста чувствителна и лесно уязвима.

Продуктът е добавен към желани продукти