Модулни основи за конструктори 9 части Game Movil
  • Модулни основи за конструктори 9 части Game Movil 25395
  • Модулни основи за конструктори 9 части Game Movil 25396 2

Модулни основи за конструктори 9 части

70_84602
ЦЕНА НА ДРЕБНО
14,99 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (17 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Черен

Възраст : +3 години

Пол : Унисекс

Материал : Безвредна пластмаса

Марка : Game Movil

Тегло : 0.38 кг.

Брой елементи :  9 части

Размер : При съединението на всички части се получава размер 38 х 38 см.

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Game Movil, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Аликанте, Испания през 1978 година и е тясно свързана с производството на играчки.

Четири десетилетия усилия и всеотдайност бяха нужни, за да превърнат малкият семеен бизнес във водеща компания в сектора за детски играчки. Днес те изнасят за повече от 30 страни в Европа, Америка и Азия.

В момента испанският производител разполага с широка гама от играчки, които се произвеждат главно в родната държава и отговарят на европейските разпоредби за безопасност.

Допълнителна характеристика : Продукта разполага с голям размер, което позволява повече място за нареждане. Приспособлението за конструктор се съхранява в здраво опаковъчно фолио, за да се гарантира, че няма да се повреди при първоначалният си транспорт от завода.

Благодарение на модулната основа вашето дете може да се наслаждава на своят конструктор, подреждайки го върху него. Материалите, използвани за изграждане, са напълно безопасни за организма. 

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
18-24 месеца
Материал
Пластмаса
Брой части
9
Продуктът е добавен към желани продукти