Ликови од дрвена куќа Mamatoyz
  • Ликови од дрвена куќа Mamatoyz 26755
  • Ликови од дрвена куќа Mamatoyz 26756 2

Ликови од дрвена куќа

13F_3
МАЛОПРОДАЖНА ЦЕНА
€ 7,16 Со вклучен ДДВ
Сите цени вклучуваат ДДВ
Достапно (6 парчиња на залиха)
2-3 работни дни
За нови деловни клиенти Најава за регистрирани трговци

Боја: природно дрво

Возраст: +2 години

Пол: Девојче

Материјал: Премиум дрво

Број на картони во палетата: 2400

Број на производи во картон: 1

Земја на потекло: Turkey

Производител: Главниот производител на специфичниот производ е Маматојз, а додека Зизито Швајцарија е најголем извозник низ цела Европа, Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Оваа позната компанија се наоѓа во Истанбул, Турција и всушност е бренд за играчки.

Темелите беа поставени во 2014 година од тројца индустриски дизајнери чии проекти имаат освоено бројни меѓународни награди и признанија во различни области поврзани со детската забава. Денес, целиот дизајнерски тим на компанијата ги комбинира своето искуство, знаење и вештини во дрвата за успешно да ги имплементираат во оваа област. Крајната цел е да дизајнирате сопствени играчки со висок квалитет и стандарди.

Дополнителна карактеристика: Малите дрвени производи ќе ја направат куќата на вашето дете да дојде до животот. Фигурите се изработени од природно квалитетно дрво, така што имаат голема издржливост. Тие се собираат исклучително лесно. Благодарение на нивниот реален дизајн , вашето дете сигурно ќе може да се забавува многу квалитетно.

Боја
Природно дрво
Пол
Девојче
Возраст
2+ години
Материјал
Дрво
Број на картонски кутии по палета
2400
Број на производи во картонска кутија
1
Производот е додаден во списокот со желби