Кујна за дрвена куќа за игра Mamatoyz
  • Кујна за дрвена куќа за игра Mamatoyz 26750
  • Кујна за дрвена куќа за игра Mamatoyz 26751 2
  • Кујна за дрвена куќа за игра Mamatoyz 26752 3

Кујна за дрвена куќа за игра

13F_1
МАЛОПРОДАЖНА ЦЕНА
€ 7,16 Со вклучен ДДВ
Сите цени вклучуваат ДДВ
Достапно (4 парчиња на залиха)
2-3 работни дни
За нови деловни клиенти Најава за регистрирани трговци

Боја: природно дрво

Возраст: +2 години

Пол: Девојче

Материјал: Квалитетно дрво

Број на картони во палетата: 2400

Број на производи во картон: 1

Земја на потекло: Turkey

Производител: Главниот производител на специфичниот производ е Маматојз, додека Зизито Швајцарија е најголем извозник низ цела Европа. Од друга страна, Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Познатата компанија се наоѓа во Истанбул, Турција и всушност е бренд за играчки.

Темелите беа поставени во 2014 година од тројца индустриски дизајнери чии проекти имаат освоено бројни меѓународни награди и признанија во различни области поврзани со детската забава. Денес, целиот дизајнерски тим на компанијата ги комбинира своето искуство, знаење и вештини во дрвата за успешно да го имплементираат на терен. Крајната цел е да се дизајнираат целосно прилагодени играчки со висок квалитет и стандарди.

Дополнителна карактеристика: Кујната може да се комбинира со други производи што се дел од комплетот за дрвени куќи. Материјалот користен во нивната структура е потполно природен, што ги прави многу побезбедни и потрајни. Мебелот лесно се составува и ќе му помогне на вашето дете да размислува креативно и да се справува со проблемите.

Боја
Природно дрво
Пол
Девојче
Возраст
2+ години
Материјал
Дрво
Број на картонски кутии по палета
2400
Број на производи во картонска кутија
1
Производот е додаден во списокот со желби