Количка од дрвена доли Mamatoyz
  • Количка од дрвена доли Mamatoyz 24482
  • Количка од дрвена доли Mamatoyz 24483 2

Количка од дрвена доли

07BS
МАЛОПРОДАЖНА ЦЕНА
€ 49,15 Со вклучен ДДВ
Сите цени вклучуваат ДДВ
Достапно (26 парчиња на залиха)
2-3 работни дни
За нови деловни клиенти Најава за регистрирани трговци

Боја:

  • Природно дрво

  • Жолто

Возраст: 18-24 месеци

Пол: Девојче

Материјал: Високо квалитетно дрво

Големина: 49 x 30 x 53 cm.

Тежина: 1,8 кг

Број на картони во палетата: 96

Број на производи во картон: 1

Земја на потекло: Turkey

Производител: Главниот производител на специфичниот производ е Маматојз, а додека Зизито Швајцарија е најголем извозник низ цела Европа, Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Оваа позната компанија се наоѓа во Истанбул, Турција и всушност е бренд за играчки.

Темелите беа поставени во 2014 година од тројца индустриски дизајнери чии проекти имаат освоено бројни меѓународни награди и признанија во различни области поврзани со детската забава. Денес, целиот дизајнерски тим на компанијата ги комбинира своето искуство, знаење и вештини во дрвата за успешно да ги имплементираат во оваа област. Крајната цел е да дизајнирате сопствени играчки со висок квалитет и стандарди.

Дополнителни карактеристики: Во конструкцијата на оваа количка се користат само премиум материјали, кои во најголем дел се комбинација на природно дрво и памучна ткаенина. Производот е исклучително лесен и лесен за употреба. Покрај тоа, тој е идеален за игра на отворено. Неговите мали тркала имаат можност да се прилагодат на одредена брзина со цел да се спречи повреда на детето. Општо, производот е мултифункционален бидејќи вашето дете може исто така да го користи како помагало за одење.

Боја
Природно дрво
Пол
Девојче
Возраст
18-24 месеци
Материјал
Дрво
Број на картонски кутии по палета
96
Број на производи во картонска кутија
1
Производот е додаден во списокот со желби