Дрвен коњ за нишање Mamatoyz
  • Дрвен коњ за нишање Mamatoyz 24459
  • Дрвен коњ за нишање Mamatoyz 24460 2

Дрвен коњ за нишање

03M
МАЛОПРОДАЖНА ЦЕНА
€ 68,61 Со вклучен ДДВ
Сите цени вклучуваат ДДВ
Достапно (13 парчиња на залиха)
2-3 работни дни
За нови деловни клиенти Најава за регистрирани трговци

Боја:

  • Природно дрво

  • Сива

  • Жолто

Возраст: 1-2 години

Секс: Унисекс

Материјал: Квалитетно дрво

Големина: 74 x 35 x 46 cm.

Тежина: 3,3 кг.

Број на картони во палета: 24

Број на производи во картон: 1

Земја на потекло: Turkey

Производител: Главниот производител на специфичниот производ е Маматојз, а додека Зизито Швајцарија е најголем извозник низ цела Европа, Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Оваа позната компанија се наоѓа во Истанбул, Турција и всушност е бренд за играчки.

Темелите беа поставени во 2014 година од тројца индустриски дизајнери чии проекти имаат освоено бројни меѓународни награди и признанија во различни области поврзани со детската забава. Денес, целиот дизајнерски тим на компанијата ги комбинира своето искуство, знаење и вештини во дрвата за успешно да ги имплементираат во оваа област. Крајната цел е да дизајнирате сопствени играчки со висок квалитет и стандарди.

Дополнителна карактеристика: Оваа занишана играчка е рачно изработена од природно материјали од бука и топола. Производот е прилично функционален бидејќи ќе му овозможи на вашето дете да ја подобри својата рамнотежа и мобилност.

Покрај тоа, тој / таа ќе може целосно да ужива во слободното време додека си игра со овој производ. Боите што се користат за украсување на предметот се базираат на вода и затоа се безбедни за вашето дете. На горниот и долниот дел, играчката има рачки што можат да обезбедат поголема удобност.

Боја
Природно дрво
Пол
Унисекс
Возраст
12-17 месеци
Материјал
Дрво
Број на картонски кутии по палета
24
Број на производи во картонска кутија
1
Производот е додаден во списокот со желби