Дрвен камион Mamatoyz
  • Дрвен камион Mamatoyz 24445
  • Дрвен камион Mamatoyz 24446 2

Дрвен камион

01B
МАЛОПРОДАЖНА ЦЕНА
€ 39,42 Со вклучен ДДВ
Сите цени вклучуваат ДДВ
Достапно (20 парчиња на залиха)
2-3 работни дни
За нови деловни клиенти Најава за регистрирани трговци

Боја: природно дрво

Возраст: +3 години

Пол: Момче

Material: Wood

Големина: 50 x 31 x 31 cm.

Тежина: 1,8 кг

Број на картони во палетата: 88

Број на производи во картон: 1

Земја на потекло: Turkey

Производител: Главниот производител на специфичниот производ е Маматојз, а додека Зизито Швајцарија е најголем извозник низ цела Европа, Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Оваа позната компанија се наоѓа во Истанбул, Турција и всушност е бренд за играчки.

Темелите беа поставени во 2014 година од тројца индустриски дизајнери чии проекти имаат освоено бројни меѓународни награди и признанија во различни области поврзани со детската забава. Денес, целиот дизајнерски тим на компанијата ги комбинира своето искуство, знаење и вештини во дрвата за успешно да ги имплементираат во оваа област. Крајната цел е да дизајнирате сопствени играчки со висок квалитет и стандарди.

Дополнителна карактеристика: Оваа играчка е дрвен камион со 4 тркала наменета за деца. Производот пристигнува целосно расклопен, но сепак е крајно лесен за правење. Играчката е корисна и за родителите и за децата. Преку него, ќе можете да поминете време со вашето дете додека тој / таа развива координација и решавање проблеми вештини додека истовремено се забавуваш.

Боја
Природно дрво
Пол
Момче
Возраст
3+ години
Материјал
Дрво
Број на картонски кутии по палета
88
Број на производи во картонска кутија
1
Производот е додаден во списокот со желби