Дневна соба за куќа од дрвена игра Mamatoyz
  • Дневна соба за куќа од дрвена игра Mamatoyz 24498

Дневна соба за куќа од дрвена игра

13F
МАЛОПРОДАЖНА ЦЕНА
€ 7,16 Со вклучен ДДВ
Сите цени вклучуваат ДДВ
Достапно (4 парчиња на залиха)
2-3 работни дни
За нови деловни клиенти Најава за регистрирани трговци

Боја: природно дрво / жолто

Возраст: +2 години

Пол: Девојче

Материјал: Квалитетно дрво

Број на картони во палетата: 2400

Број на производи во картон: 1

Земја на потекло: Turkey

Производител: Главниот производител на специфичниот производ е Маматојз, а додека Зизито Швајцарија е најголем извозник низ цела Европа, Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Оваа позната компанија се наоѓа во Истанбул, Турција и всушност е бренд за играчки.

Темелите беа поставени во 2014 година од тројца индустриски дизајнери чии проекти имаат освоено бројни меѓународни награди и признанија во различни области поврзани со детската забава. Денес, целиот дизајнерски тим на компанијата ги комбинира своето искуство, знаење и вештини во дрвата за успешно да ги имплементираат во оваа област. Крајната цел е да дизајнирате сопствени играчки со висок квалитет и стандарди.

Дополнителна карактеристика: Овој разноврсен производ е исклучително корисен за вашето дете бидејќи е чисто едукативен. Целта на комплетите дрвена куќа е да ги состави без употреба на лепак и завртки . На овој начин, додека ги дефинирате и споредувате елементите на мебелот, фантазијата на вашето дете почнува да се развива понатаму, а во исто време тие ги негуваат своите моторни вештини.

Боја
Природно дрво
Пол
Девојче
Возраст
2+ години
Материјал
Дрво
Број на картонски кутии по палета
2400
Број на производи во картонска кутија
1
Производот е додаден во списокот со желби