copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог Zi
  • copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог Zi 30469
  • copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог Zi 30470 2
  • copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог Zi 30471 3
  • copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог Zi 30466 4
  • copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог Zi 30468 5
  • copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог Zi 30467 6
  • copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог Zi 30464 7
  • copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог Zi 30465 8

copy of Бавно нараснувачка плишана сквиши играчка - Еднорог

c_153240009879_pop

Бaвнрастяща плюшeна игpaчка - SQUASHUMS

МАЛОПРОДАЖНА ЦЕНА
€ 0,00 Со вклучен ДДВ
Сите цени вклучуваат ДДВ
Нема на залиха
За нови деловни клиенти Најава за регистрирани трговци

Возраст: 3+ години

Пол: Унисекс

Боја: Повеќебоен / светло сино-зелена

Material: Полиестерски влакна и полиуретанска пена

Сезона: цела сезона

Одржување: Секогаш следете ги упатствата на производителот.

Производител: Zizito Switzerland е компанија што ги произведува производите, додека Zizito BG е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Со седиште во градот Фрибург, Швајцарската конфедерација, мисијата на брендот е да произведува квалитетни производи за бебиња за секого по конкурентна цена.

Предности: Играчката може да биде корисна за секого, без оглед на возраста. Генерално не постои специфичен начин точно да се користат, но многу луѓе претпочитаат да ги стискаат полека, а потоа внимателно да го следат процесот на проширување.

Откако ќе го уништите овој еднорог, може да се визуелизира нивниот стрес и да се користи производот како средство за медитација и релаксација. За децата, тоа помага да ја развиваат нивната координација и забавата them неописливо .

Дополнителна карактеристика: производот е изработен од мек и сигурен материјал тоа е исклучително издржливо. Неговиот квалитет е беспрекорен, и материјалот од кој е изграден гарантира непречено и долготрајно работење.

Боја
Разнобојни
Пол
Унисекс
Возраст
3+ години
Материјал
Силикон
Производот е додаден во списокот со желби