Зизито БГ е официјален дистрибутер на производите Зизито - Швајцарија.

ЗИЗИТО СА е Швајцарска компанија со седиште во Фрибург, Швајцарија.

Нашата мисија е да произведуваме врвни детски и бебешки производи по конкурентна цена.

Дистрибуцијата на производите ја прави ЗИЗИТО БГ ЕОД.

БЕЗБЕДНОСТ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

Ние веруваме дека безбедноста е на прво место кај продуктите наменети за деца.

Производите што ги нудиме се со докажан квалитет. Ние се грижиме за здравјето на децата и мирот на родителите, така што секој производ има безбедносен сертификат - SGS Switzerland.

Производот е додаден во списокот со желби