Колачиња

За полесно користење на онлајн продавницата www.zizito.com, ние користиме колачиња. Колачињата се мали датотеки со податоци што ги чува вашиот пребарувач на тврдиот диск на вашиот компјутер и се потребни за употреба на нашата веб-страница.

Ние користиме колачиња за подобро да разбереме како луѓето ја користат нашата страница и да обезбедиме подобра навигација. Тие ни даваат информации за тоа дали веќе сте ја посетиле страницата или дали сте нов посетител. Колачињата не складираат лична идентификација и не собираат други информации што би можеле да ве идентификуваат.

Секој пат кога ќе ја посетите веб-страницата на www.zizito.com и / или нејзините различни делови, добиваме информации во форма на протокол за информации со следнава содржина:

  • Вашата IP адреса и страницата од која сте пренасочени на нашата страница;
  • Информации за вашиот престој на нашата веб-страница и деловите што сте ги посетиле;
  • Информации за вашиот пребарувач и оперативен систем;
  • Други видови на технички информации според техничките барања на информацискиот систем.

Личните податоци се собираат врз основа на изречна согласност (член 6 (1) (а) од Регулативата). Согласноста се изразува со кликнување на копчето „Се согласувам“ кај „Јас сум запознаен со политиката за приватност на ZIZITO BG EOOD и се согласувам да користам колачиња при користење на веб-страницата“.

Доколку не сакате да добивате колачиња, конфигурирајте го вашиот интернет прелистувач да ги брише сите колачиња од тврдиот диск на вашиот компјутер, да блокира колачиња или да ве предупредува пред да ги зачувате колачињата.

Производот е додаден во списокот со желби