Меки топки за бейзбол Amaya
  • Меки топки за бейзбол Amaya 24682

Меки топки за бейзбол

55_64106500
ЦЕНА НА ДРЕБНО
9,99 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Бял

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Синтетични влакна

Размер : Диаметър – 7 см.

Тегло : 135 гр.

Брой кашони в пале : 191

Брой продукти в кашон : 6

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира,ч е всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Специфичното на този продукт е, че същността му е всъщност мека. По този начин, ако евентуално даден играч бива ударен по лицето с нея, то последиците ще са много по-незначителни и минимални. Като цяло топката е перфектна за игра, благодарение на своите плоски шефове, които я правят изключително издръжлива на удари.

Цвят
Бял
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Синтетика
Брой кашони в пале
191
Брой продукти в кашон
6
Продуктът е добавен към желани продукти